ThankszZ coz visit my blog... =D kalau dh msuk 2 follow larR sekali keyhH.. love u alL.. ahakszZz..XD mmuahHxX.. ^___^

Pages

Tuesday, 12 June 2012

about heart...

urmmm... aiey ada soalan nak tnya korang ny.. =.=' apa perasaan korang kalau kawan korang xboley lupa ex dy..?? mean* time tu,,korang kaple dengan ex dy.. tapi kawan korang tu xtau... korang rasa apa eah..?? korang xrasa sedih+bersalah ke sebab buat kawan korang macam tu..?? yelarhH... kan kawan korang tu stilL sayang ex dy kanN.. xbley lupa ex dy.. haa.. macam mana tuU..?? haizZz... kompius derR... =.=' aiey xtau nak cakap apa dah.. selalunya dok merapu sangat.. mai bab feeling ny,,haaa.. slow la seket... hehee... tapi kalau nak buat ayat jiwang2 twuhH aiey tauU arR.. :D haaa.. cerita bab ayat jiwang ny kanN... aiey nak tujukanN ayat yang aiey tulis ny untukK semua yang sedang rindu merindui(termasuk aiey sekali)... ceywahH...! hahahaa.... korang baca eahH.. =) jika kau merindu,,kau dengarlah khabarku di angin senja.. jika kau ingin bertatapan muka denganku,,pandanglah bulan purnama,,di sana mata kita akan bertemu... jika itu masih tidak cukup,,bangunlah di tengah malam ketika semua makhluk sedang terlelap.. solatlah dengan khusyukK dan bacalah al-quran dengan tartilL(bacaan) yang indah,,kemudian doakanlah kesejahteraanku... :D haa.. kalau korang boley buat macam tu kanN,memang terbaekK laaa... aiey tabik spring laaa... ^^ eh2,,lupa nak bagitau... ayat twuh aiey copy from novelL TITIAN NABI... tapi da ubah seket... n hasilnya jadilah macam apa yang korang baca tu.. ehehee.. sweet takKk..??? :D aiey memang kaki novelL.. semua novelL aiey baca.. tolak novelL hantu2 jaa.. hahaa.. aiey xminat lah kalau bab2 seram neyhH.. wat takot jaa.. xda faedah lansung..! kanN2..?? ngee..~~ korang yang minat cita hantu jangan marah aiey plakK.. ny pendapat aiey jaa.. laen orang laen pendapat... kan2..?? :D hahaa... keep in touch.. (betul takK aiey speaking neyhH..??) hehee... aiey bukan pandy sangt bi2 neyh,,seket2 boley laaa.. tu pon xbetoi jugakK.. hahaa... selalunya kalau kena buat essay,,satgi mesti aiey g cari kamus bergerak aiey... nak tau takK sapa..?? hurmM... mummy aiey lorhH.. nama dy aimi liyana.. aiey panggilL dy mummy sebab dy garang macam mama aiey.. hahaa.. tapi mama aiey lagi oke dari dy neyh.. dy neyh kalau orang lawan cakap dy mesti dy x puas hati.. kalau da kalah tu habeh laaa... dy jerit terus.. hahaa.. #sorry mummy.. dauter tercerita pasalL mummy dekat blog neyhH.. nak buat macam mana kan.. kawan2 dauter yang baca blog ny nak tau pasalL mummy.. dauter cita lah.. dauter xsalah.. dauter buat apa yang dorang suruh jaa... heheee... :D dauter sayang mummy.. mummy jangan marah dauter tauU... ^^ haaa.. ny lah mummy cekK.. comeyY kanNs..?? awW..! hahaxX..XD tengok dy senyum memang manis.. semua terpikat.. tapi kalau korang tengok dy mengamukK... perhH..! saheh cabut lari.. hahahaaa... kesian mummy aiey kena kutuk ngan dauter dy sendiri.. nak buat macam mana.. tangan ny gatai nak taip sangat.. haaa.. aiey xtau naeh... heheee.. dah laa.. nanti kalau mummy aiey baca blog neyh,,saheh aiey kena cubit punya.. tunggu time je larR.. *pasrah siap2... :'( (ada sesapa nak tolong aiey takK..?? tolong selamatkan aiey dari kena marah dengan mummy aiey yang garang+cenge = cute neyhH..) haizZz.. dah la tuU.. xmau cita pasalL dy dah.. satgi kena beleteq banyak pulakK.. len kali aiey cita lagi eah.. shyY..! simpan secret ny tauU.. jangan cita dekat mummy aiey.. nanti aiey belanja korang aiskrim.. nakK takK..?? kalau nak,,make sure mummy aiey xtau pasalL ny... heheeee... ^^

No comments:

Post a Comment