ThankszZ coz visit my blog... =D kalau dh msuk 2 follow larR sekali keyhH.. love u alL.. ahakszZz..XD mmuahHxX.. ^___^

Pages

Tuesday, 12 June 2012

pic comey plus sweet sama dengan i love it.. ^^

haaa... aiey nak suruh korang tengok pic yang aiey nak letak kat sini satgi.. nanti korang nilai la sendiri betulL ke tak pic2 yang ada kat sini comelL+sweet = i love it.. hahaa... haaa... ny pic shukor.. my frenN yaa... not my BF keyhH... think positive naehH... :p haa.. ny pic aeryn... ny couzin shukor.. cute kanNs..?? :D ny aiey xtauU pic sapa... dah smart sangat.. aiey amek je larhH.. hahaa.. kepada tuan punya gambar.. aiey minta maaf tauU... ^^ ny pic rahimi dengan anak saudara dy.. sweet kanNs..?? aiey suka der pic neyhH...^^ aiey curi dari fb dy neyhH.. hahahaa.. jangan dok merepot plakK naeh.. sekeh kang baru tau kowt.. :p haaa.. ny pic kawan couzin aiey.. smart kanN..?? perhH..! cair kowt... hahaaa.. ny plakK pic kak comey.. nnr bie.. haaa.. 2 nm fb dy.. tp dlu laaa.. sekarang dy da tukar.. nama apa ntah.. aiey pon da lupa.. comelL kanN..??? ;) haaa.. comey takK pic ny..?? ada lagi yang comey.. tapi xboley na amek dah.. dy da private DP dy.. nasib la da amek pic ny ari 2.. heheee... kalau nak tau,,ny la along aiey... =) kenapa aiey panggilL dy along..?? shyy..! secret.. :p haaa.. ny cek mekK yang suka possing.. kalau boleyh possing.. kalah modelL.. hahahaa... comey kans..?? ada banyak lagi pic dy.. tapi g private plakK.. haizZz.. opss..! tlupa nak bagitau... aiey paggilL cek mekK ny humaira.. cantik kan nama dy.. macam orangnya... :D haaa.. ny kawan aiey dalam fb.. tapi xrapat sangat ponN.. heheee.. comelL kans..?? :D sweet gituU... ^^ haaa.. ny couzin aiey.. dy ny suka buat smart.. tapi dy memang smart pon.. hahaa.. dy baek lah.. suka tolong aiey.. suka3... ^^ ny couzin aiey jugakK... paling rapat dengan aiey sebab umah dy sebelah umah aiey jaa.. sama la dengan couzin aiey yang sorang lagi tu.. ny adik dy.. comelL kanN..?? heheee... ^^ haaa... ny sis aiey... cute takK..?? awwW..! awesyem..! comey sesangat... hahaaa... orang sabah bha ne.. haizZz kamu ne.. kih3... oit2... dah la noh.. cek xlarat dah ny... ada banyak lagi gambar dalam LP aiey neyh.. tapi da lenguh da tangan ny.. nanti aiey upload lagi eah.. korang boley la tengok puas2... kalau ada yang minat twuh.. haa.. jangan tanya aiey eah.. usaha la sendiri.. :p hahaaa.. kepada tuan2 punya gambar neyhH.. aiey minta maaf tau sebab amek pic korang curi2... kalau tanya nanti confirm korang xbagi kanN..?? tambah2 lagi bila aiey cakap nak letak dalam blog.. heheee... bebanyakK sory... jangan marah aiey tauU.. aiey sayang korang... muahH.. :-* heheeee... ^^

No comments:

Post a Comment