ThankszZ coz visit my blog... =D kalau dh msuk 2 follow larR sekali keyhH.. love u alL.. ahakszZz..XD mmuahHxX.. ^___^

Pages

Saturday, 23 February 2013

untuk awakK... :)


Hyee guys..! miss nak share story dengan korang lah..
Sharing is caring… betul tak my sweet hubby…?? :)

opsS..! assalamualaikum.. hehee.. terlupa pulakK,,excited sangat nak story dengan korang sampy den tak hengat nak bagi salam.. :D
urmm,, kali ny aiey nak story pasalL my sweet hubby..
awW..! macam gediksS pulakK kanN..?? (huhuu.. gasak lah.. aiey nak story jugak.. hehee.. jangan jeleszZz sudah la ea.. :) )

to my sweet hubby --> jangan nak perasan saya nak story pasalL awak yang baek2 je keyh.. (hohoO.. nasib la awak dapat saya.. tak dapat mengata dekat awak dalam fon,,saya mengata awak dekat sini.. hehee… jangan nangis da la ea.. coolL je keyhH.. sayang awak.. :) )

urmm,, first thing yang saya suka tentang awak is awak ny jenis yang relax je kalau saya marah.. senang2 je awak rendahkan ego awak tu then pujuk saya.. awak buat saya terharu laaa… seyes saya cakap,,awak la orang first yang dapat pujuk saya time saya tengah hot.. nasib awak la dapat saya.. heheee… anak sulung ego dy memang tinggi melangit.. kalau da panas tu cakap tak penah nak guna otak.. ikut sedap rencah rasa ja perkataan yang menyakitkan akan keluar dari mulut.. tak tau la macam mana awak boley tahan dengan saya.. rasa2nya kalau orang laen memang da lama saya kena cerai.. (wahH..! siap cerai2 lagi kau aiey.. perasan macam la da kawen.. werkKsS..! nyampah.. :P ) heheee… nasib la saya ada my sweet hubby yang penyabar macam awak ny kan sayang… :)

then,,saya suka awak sebab kadang2 awak ny boleh tahan gila dengan otak saya.. kira masuk la kalau nak buat kawan tuu.. time tengah sedih pon boley jadi happy juz sebab awak.. time tengah hangin tahap tak hengat dengan orang pon boley jadi coolL juz sebab awak.. semuanya sebab awak.. (wahH..! parah ny aiey.. kau asyik puji dy jaa.. habis la kau..) hehehee.. bukan selalu tau saya nak nak cerita apa yang ada dalam hati saya dekat orang laen.. ny entah angin apa yang melanda,tetibe je saya nak cerita tentang awakK.. :)

tapi kanN,,saya tak suka time awak cemburu… sesuka hati je nak marah saya.. sedih tau.. :( (hukhukK.. rasa nak nangis pulak bila cerita part ny..) awak garang sangat la kalau marah.. saya ny pulak jenis takot dengan orang yang tengah marah.. nak2 lagi kalau orang yang saya sayang marah saya.. kalau saya cakap saya tak nangis tu memang dah sah2 saya tipu laaa… lagi saya takot kalau awak marah saya sebab lelaki laen.. deret kena peril arR.. kadang2 rasa macam nak cili2 ja mulut awak tu sebab suka perli saya sangat.. heheee… tapi nak buat macam mana kan,,da memang saya ny jenis yang susah nak dikawalL.. kena marah dulu baru tau serik..(kalau kau marah dia takpe pulakK aiey.??) hehee.. oke2,, so saya terima je laaa… macam mana pon awak tetap dalam hati saya… (n_n)

awak tau takk,,time sekolah dulu classmate saya selalu cakap saya ny perasanN.. hehee.. (memang ponN.. deret dok puji diri sendiri jaa.. mau kau tak kena cop minah perasan..hahaa.. nasib kau lah aiey.. cakap pulak tak reti nak cakap perlahan,,nak jugak jerit2 padahalL kelas tu kecik je.. mentang2 la kau leader kadet,,nak buat kelas tu macam padang kawad jugak.. wahH..! banyak chantekK..!) tapi sekarang kann,,saya dapat awakK.. awakK ponN jenis yang suka perah santan sendiri jugakK.. hahahaa… nasib laa.. kalau awak dah mula perah santan tu,naek loya tekak saya.. rasa macam nak muntah keluar warna hijau jaa.. hehee… (ayat kejam habis kau hentam kau punya sweet hubby ea.. karang dy merajuk padan muka kau aiey) awak.. awak jangan marah ea.. saya cerita apa yang betulL jaa.. kalau tak betulL saya tak cerita tau.. tengokK,,jujur kan saya ny.. untung tau awak dapat saya… ngeee…~,~

lagi2... urmm,,awak ny hantu game.. setiap masa awak,,awak habiskan dengan game.. tau tak saya jeleszZz dengan segala game awak tuu.. (hahahaa..pelik lah kau aiey.. dengan game pon kau nak jeleszZz ke..?? kau betul ke tak ny aiey..?? seram aku dengan kau ny..) (huhH..! tak kira..! nak jelez jugakK..kalau boleh saya nak tukar jadi game supaya awak sentiasa dengan saya je.. heheheee... :D) (gatalLah kau aiey.. :P)
hahaa.. xpe lah,,awak minat game,saya minat novelL.. so fair la kanN.. :)
amaran to my sweet hubby--> kalau awakK lupa saya juz sebab game awakK,saya buang game awakK dalam toilet rumah saya nanti.. :p (agak2 lah kau aiey,,kejam sangat tuu.. dy beli guna dwet laa.. bukan daun.. :P)huhuh.. nasib awak la ea.. saya da bagitau awalL2 ny..;)

hohohoO… da la tuU.. aiey da tak larat nak cerita pasalL aiey punya sweet hubby daa.. kalau aiey cerita banyak2 nanti korang bosanN pulakK.. aiey tak pe laa.. da confirm2 la aiey tak bosanN.. hehehee.. nanti la aiey sambung cerita dengan korang lagi ea.. nak rest pulakK… :)

urmm,,to my sweet hubby --> jangan selalu cemburu dengan saya sangat tau.. semua yang rapat dengan saya juz kawan je keyh.. awak sorang je yang dapat masuk dalam hati saya.. ingat ny.. *saya sayang awak sorang je tau..even saya ada minat2 boys dekat luar tu,,dyorang tak boley masuk dalam hati saya macam mana yang awak da buat.. :)
take care my sweet hubby… love u soO much..! remember this..! only u that i love... ;) *

huhuu… okay lah,,aiey nak berangkat dah ny.. hehee.. aiey sayang korang.. tapi aiey lagi sayang aiey punya sweet hubby.. jangan jeleszZz.. kihkihkihH… senyum2 selalu… tataaa…. (^_^)

No comments:

Post a Comment