ThankszZ coz visit my blog... =D kalau dh msuk 2 follow larR sekali keyhH.. love u alL.. ahakszZz..XD mmuahHxX.. ^___^

Pages

Saturday, 29 September 2012

apabila sedih melanda... :'(


what can i say..??

hurmm...
feelL so sad right now..
cannot smile like usualL..
cannot laugh..
cannot do anything...
juz thinking about him..

haizZz... kenapa laa aiey jadi macam ny neyh..??
adoyaiI.. sory la eah..
telebih feelL pulakK pepagi buta neyhH...

tapi sekali sekala nak story dekat sini xpe kanN.. kanN2..?? :)
korang xkesah kanN.. kanN2..??
hehee.. :D

urmm.. yang story pasalL imam syafie tu nanti aiey sambung eah..
sekarang mood tengah sedih..
sesape yang ada ny tolong aiey jap..
bagi aiey happy balikK..
aiey xnak sedih2 macam ny..
xbest tau takK.. hukhukKk... :'(




adeyhH..!
apa nak jadi ny..??
sepatutnya ari ny aiey happy sebab hang out dengan kawan2 n cikgu..
tapi laen pulak jadinya..
nasib la ada kawan tadi..
boley jugak tenangkan aiey..
thnkszZz anys..
aku sayang kau sangat..
azie ponN sama..
thnkszZz a lot sebab kau teman aku tadi..
ciah,,even kau xtau apa2 pasalL aku..
thnkszZz jugakK sebab kau buat aku enjoy dengan boling tadi..
thnkszZz n thnkszZz to alL my belove frenN..
aku sayang korang ketat2...
heishH.. xsangka aiey boleh feeling sampy macam ny..
hahaxX.XD

urmm,, da lama la aiey xtulis puisi..
nak tulis puisi kejap lah..
korang baca eah.. :)
jangan lupa amek feelL dulu..
pasang muzik yang sedih2 sikit..
yang hati lembut tu confirm nangis.. :D
hahaa.. oke2.. baca puisi ny.. :)

-->
di segenap penjuru hatiku,
terselit sebuah perasaan
yang tiada siapa bisa mengerti,
setiap yang aku lakukan
hanya kesalahan yang ditemui,
terlalu sukar untuk ku lalui..
setiap madah yang aku terima,
hanya kelukaan yang ku rasakan..
sakitnya aku telan madah2 itu,
sehingga kalbu ku hancur seperti kaca yang berderai..
rasa yang sebelum ini,
aku tanam di lubuk hatiku,
agar xdapat ditemui lagi..
biarlah aku menjadi seorang yang pemaaf yang sejati,
agar tiada dendam yang terselit di hati..
izinkan aku menjadi seorang gadis
seperti hari2 sebelum ini..
akan ku simpan memori indah ini
agar aku tidak pernah lupa diri..
#a..s..k..s..

huishH... xsangka aiey boley buat ayat sesedih ny..
hahaxX..XD
power takK..?? hehee..
dah laa..
tetiba pulak rasa ngantokK..
aiey sleep dulu keyh..
next time cerita happyY pulakK... ^_^

oke2,,dah..
korang jangan nangis..
nanti kurang cute pulakK..
senyum2 selalu.. :)
jangan lupa doa untuk aiey eah..
pray 4 my good fortune keyh... ;)
thnkszZz a lot..
sayang korang sangat... :')

take care tauU..
salam... :)

No comments:

Post a Comment